Afdrukken
PDF

AVG, Cybercrime & Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vraagt veel van ondernemers op het gebied van gegevensbescherming. Belangrijke overwegingen zijn:

  • Op 25 mei 2018 bent u verplicht invulling te hebben gegeven aan de AVG!
  • De AVG geeft de personen van wie u gegevens verwerkt, bijvoorbeeld werknemers, meer en verbeterde privacy-rechten.
  • Kwaadwillende’, bijvoorbeeld een werknemer die op een vervelende manier is vertrokken, kunnen simpel online een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Deze is verplicht klachten te behandelen en als zij constateren dat e.e.a. niet in overeenstemming is met de AVG kunnen zij forse boetes opleggen.

Nekovri is een project in samenwerking met MKB-Nederland gestart: “Veilig Zakelijk Internetten”. Hier kunt u allerlei online-informatie ophalen over cybercrime en de AVG. Hieronder de nieuwsbrieven en een leaflet die daar bij horen:

Nieuwsbrief 1 Cybercrime

Nieuwsbrief 2 AVG

Nieuwsbrief 3 Cybercrime

Leaflet Privacy

Wellicht is er behoefte aan concrete hulp binnen uw eigen bedrijf. Nekovri biedt een product aan zodat u uw organisatie klaar kunt stomen voor deze wetgeving. Professionals plannen samen met u een bedrijfsbezoek zodat u in maximaal een dag tijd (grote bedrijven hooguit twee dagen) op een laagdrempelige manier volledig op de hoogte en “AVG-proof” bent. Klaar voor de nieuwe wetgeving!

Heeft u interesse om gebruik te maken van het product of wilt u meer informatie over de eigen bijdrage? Of heeft u andere vragen?

Neem dan contact op met Davey Gerlings

Tel. 040-256 52 63

Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken