Afdrukken
PDF

Centrale inkoop energie

Nekovri heeft de centrale energie inkoop in samenwerking met Powerhouse succesvol vormgegeven. De meeste Nekovri leden hebben al energie ingekocht tot en met 2017 en kijken nu al naar 2018 en 2019!

Onderzoek heeft aangetoond dat vrieshuizen goedkoper stroom inkopen door gebruik te maken van de mogelijkheden van Powerhouse. De besparing kan oplopen tot boven de 30%.

Powerhouse is specialist op het gebied van duurzame energie en biedt u extra voordelen. Zo kan Nekovri vanaf het Powerhouse Platform op flexibele wijze uw elektriciteit in- en verkopen.
Dit online platform geeft u altijd en overal inzicht in:

  • uw factuurpowerhouse
  • uw ingekochte energieposities
  • de markt- en prijsontwikkelingen
  • de actuele energieprijzen die u direct kunt vastleggen

Uiteraard zorgt Nekovri samen met Powerhouse voor een goede persoonlijke begeleiding.
Via de nieuwsflits zult u periodiek belangrijke informatie ontvangen en u kunt altijd via deze pagina het laatste nieuws op energiegebied bekijken.

Heeft u uw energie inkoop voor 2018 en 2019 nog niet geregeld? En wilt u profiteren van de voordelen van de centrale energie inkoop van Nekovri? Neem dan direct contact op met de energie-commissie. Op dit moment zijn de energieprijzen erg laag en heel gunstig voor u. Kortom de centrale energie inkoop van Nekovri biedt direct voordeel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Davey Gerlings – telefoon: 040 – 256 52 63
e-mail: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken