Cursus Koelen & Bewaren van Fruit Tech Campus van start in maart

De kwaliteit van een product wordt steeds belangrijker, ook in het koel- & bewaarproces. De cursus Koelen & Bewaren behandelt de belangrijkste elementen van dit proces: kwaliteit, strategie en technologie.

Speciaal ontwikkeld voor koelers, bewaarders, medewerkers, professionals in handel-, afzet- & kwaliteitsorganisaties, adviseurs én voorlichters. 

Wil jij in staat zijn de juiste en beste kwaliteit te leveren aan jouw afzetmarkt? Zoek niet verder! Na het afronden van de cursus Koelen & Bewaren neem jij, vanuit strategie, de beste operationele beslissingen in koelen en bewaren.

Meld je aan!

De cursus in het kort
Start: 18 maart
Duur: 6 dagdelen
Cursusprijs: €1795,- exclusief btw.*
*Bedrijven die zijn aangesloten bij Colland Arbeidsmarkt kunnen in aanmerking komen voor
maximaal 85% subsidie.

       Het programma

  • Bewaar-kwaliteitsdoel & ketendefinitie
  • Het product: fresh produce
  • Technologie
  • De praktijk: hoe bewaar je?

Meer informatie?

Contact

De Grote Beer 9
5215 MR ’s-Hertogenbosch

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse Platinum Partner van

Trotse partner van