Het Nekovri Talenten College: Behind the scenes!

In deze nieuwsbrief bent u al een aantal keer meegenomen in de ontwikkelingen rondom de Nekovri bedrijfsschool, het “Nekovri Talenten College”. In mei heeft het secretariaat Nekovri verzocht onder de Nekovri-leden of het mogelijk zou zijn om op locatie te filmen om de e-learning modules zo dicht mogelijk op de branche te kunnen laten aansluiten. We kregen direct een enthousiast bericht van Aad Kraakman van Laan Flora – Koelhuis WFO!

Op 8 juni was het zo ver, de opnames voor het Nekovri Talenten College op locatie. Laan Flora en Koelhuis WFO waren zelfs zo vriendelijk om het personeel ter beschikking te stellen! Na een korte kennismaking en het doornemen van de planning is men direct aan de slag gegaan.

De verschillende bedrijfsprocessen werden op camera vastgelegd en er zijn verschillende interviews vastgelegd met de personeelsleden. Het belang van het werken in de koel- en vriessector werd onderschreven en op beeld gezet. Alle beelden worden nu bewerkt, gemonteerd en daarna gebruikt ter ondersteuning van de e-learning onboarding modules van het Nekovri Talenten College.

Het was een leuke en leerzame dag waarvoor we iedereen van Laan Flora en Koelhuis WFO nogmaals hartelijk willen bedanken!

De lancering van het Nekovri Talenten College zit in de pijplijn, meer informatie volgt snel.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van