Energieprijzen

De gigantische energiekostenstijging zorgt voor zorgelijke signalen uit de sector. Het is dé prioriteit van dit moment voor elk koel- en vrieshuis en daarom ook van het secretariaat Nekovri. In 2021 heeft Nekovri al de energie indexering neergezet waarmee leden per kwartaal of maandelijks de energiekostenstijging op basis van de gemiddelde prijzen kunnen doorbelasten. Er wordt vanuit lobbyperspectief gewerkt aan producten voor de Nekovri leden, zodat de gevolgen van de energiekostenstijging en ODE-belasting op de politieke agenda komen te staan.

De koel- vriesbranche is een sector waar innovatie altijd op de agenda staat. De koel- en vriessector loopt voorop in duurzaamheid. Het secretariaat Nekovri ondersteunt de Nekovri leden samen met haar geassocieerde leden in het maken van duurzame keuzes als zonnepanelen (in relatie tot verzekering), restwarmte en off-grid mogelijkheden.

Manuals

Samen met partners ontwikkelt Nekovri verschillende handleidingen. Nekovri heeft de handschoen opgepakt om verschillende casussen vanuit de sector te beschrijven en te analyseren om er als branche ook van te kunnen leren.

Helpdesk Energiecontracten

Nekovri biedt op dit moment exclusief aan haar leden een ‘Helpdesk Energiecontracten’ aan.

Nadat u de gevraagde gegevens heeft gedeeld doen we onze uiterste best om binnen 5 werkdagen met een advies te komen.

Wij gaan zorgvuldig om met de informatie en zullen deze vanzelfsprekend onder geen beding delen met derden.

Het betreft een advies met betrekking tot uw huidige bedrijfssituatie, verandert uw situatie door bijvoorbeeld de aanschaf van PV-panelen vervalt daarmee ook het advies

Nekovri Energie Indexering

Nekovri heeft een energieprijsindex ontwikkelt, een calculatie op basis van objectieve gegevens zodat Koel- en Vrieshuizen de klanten maandelijks of per kwartaal kunnen informeren over kostenprijs verhoging- en verlaging. Nekovri publiceert deze indexering via de Nekovri-website, de instructie is exclusief te downloaden van het ledengedeelte van de website van Nekovri.

Prijsindex Q2-2024

Prijsindex Q1-2024

Prijsindex Q1-2023

Prijsindex Q1-2023

Prijsindex Q4-2022 (indexering)

Prijsindex Q4-2022

Prijsindex Q3-2022

Prijsindex Q2-2022

Prijsindex Q1-2022

Prijsindex Q4-2021

Prijsindex Q3-2021

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van