Algemene voorwaarden

De algemene opslagvoorwaarden van Nekovri vormen vaak de basis voor het lidmaatschap. Dat is begrijpelijk, de voorwaarden zitten goed in elkaar en zijn geschreven en geredeneerd vanuit de branche. Er zijn tal van voorbeelden van collegae, die dankzij de voorwaarden enorme claims van zich af hebben kunnen houden.

Goed gebruik van de voorwaarden

De eerste en belangrijkste regel is dat de voorwaarden exclusief te gebruiken zijn door de leden van Nekovri. Misbruik en oneigenlijk gebruik is strafbaar! Bent u geen lid (meer), dan mogen de voorwaarden nier (meer) van toepassing worden verklaard. Zelfs voor afgesloten contracten vervalt de bescherming. Hanteert u als niet lid toch de Algemene Opslagvoorwaarden, dan zijn deze niet rechtsgeldig en pleegt u een strafbaar feit welke tot forse boetes kan leiden.

Wanneer u de voorwaarden van toepassing verklaart, dient u uw klant hier duidelijk over te informeren en hem/haar de gelegenheid te bieden de voorwaarden tot zich te nemen.

Vanaf 1 september 2022 zijn de Nekovri voorwaarden weer geheel herzien, bijgesteld en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank in Rotterdam. Hiermee komen de oude opslagvoorwaarden te vervallen. Op bestaande contracten blijven de oude voorwaarden van toepassing, tenzij u met uw klant overeenkomt dat de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn op lopende en/of nieuwe opdrachten. (Leg dit schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen).

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van