Enquête verduurzaming industrie

MKB-Nederland, waar Nekovri lid van is, merkt al geruime tijd dat er veel onbekendheid is over de verduurzaming in de industrie en dat een beeld geschetst wordt dat geen recht doet aan wat wij allemaal (gaan) doen. Om beter grip te krijgen op de feiten voert MKB-Nederland daarom een kort onderzoek uit onder ca. 1.500 industriële ondernemingen in Nederland (van mkb tot de internationale concerns).

Dit onderzoek moet een beeld geven van de stand van zaken t.a.v. de verduurzaming, de kansen en de belangrijkste belemmeringen voor de energietransitie in de industrie. Met de uitkomsten van deze enquête willen zij een op feiten gebaseerd beeld schetsen richting politiek, kennisinstellingen en media met de laatste stand van zaken in de industrie.

De resultaten worden ook – afzonderlijk per sector – met Nekovri gedeeld en kan ons ook richting politiek, kennisinstellingen en media helpen. Zeker in het kader van de lobby voor een betere regeling voor de koel- en vriessector. Het is daarom van groot belang dat u deze enquête invult!

De enquête vindt u via onderstaande link:
https://wsonwp.survey.fm/enquête-verduurzaming-industriële-bedrijven

Het beantwoorden van de vragen kost slechts zo’n tien minuten.

Contact

Luchthavenweg 59 VI
5657 EA Eindhoven
040 256 5263

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwbrief

Trotse partner van